Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken lukker kl. 16 om fredagen

Autopot

Forkæl din planter med AutoPot selvvandingssystem
Dyrkning af planter kræver naturligvis, at man sørger for at vande dem lige så meget som planterne har behov for det. Det kan dog være svært, at sørge for at planterne konstant bliver vandet lige så meget som de skal. Det kan være, at man lige har en travl periode eller at man skal på ferie. Så er det meget ærgerligt, at komme hjem til visne planter.

Her er et AutoPot selvvandingssystem den oplagte løsning for dig. Et AutoPot selvvandingssystem fungerer fuldstændig af sig selv – også uden strøm. Her kan man altså slippe bekymringerne for om man har husket at vande planterne eller om man har vandet dem for meget. AutoPot klarer hele jobbet for dig. Hvis du indtil nu har været vant til at vande dine planter selv, så vil du højst sandsynligt både se hurtigere fremskridt med dine planter og derudover vil det kræve mindre tid af dig. 
Fordelene ved et Autopot system
Dette system er et utroligt effektivt selvvandingssystem, som du kan bruge derhjemme året rundt – også når du er på ferie. Der er flere forskellige fordele ved at bruge et Autopot selvvandingssystem, som f.eks.:

Bruger ikke strøm
Kan køre året rundt
Sikrer stabilt flow af vand til dine planter
Er nem at sammensætte, samt nem at fjerne igen
Kan købes til alle forskellige typer planter
Systemet kan hurtigt udvides, hvis det er nødvendigt

God kundeservice og hurtig levering
Der er altså mange gode grunde til, at det giver god mening at købe et Autopot system. Hvis du har planer om at købe dit autopot system, men er lidt i tvivl om hvilket du skal vælge eller bare gerne vil lære mere om det inden du foretager dit køb, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig med at finde det helt perfekte autopot selvvandingssystem til dine planter. Det kan du gøre via chatten på vores webshop, via telefon på 30 45 21 87 eller via vores kontaktside.

47 varer i alt