Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken lukker kl. 16 om fredagen

GROUDSTYR.DK

Vi skaber en bæredygtig fremtid for den grønne verden

Hvem er vi?

Vi har igennem en længere år række været med til at levere udstyr af højeste kvalitet til vores kunder og endda til fordelagtige priser.

Derudover har vi hos Groudstyr.dk været frontløbere når det kommer til at rådgive samt opsætte systemer tilpasset lige nøjagtig de behov kunden har.

Vi er kæmpe fortalere for brugen af LED og andre bæredygtige løsninger i produktionen.

Når en bliver til flere

I starten var der kun en person til at drive værket i Groudstyr.dk, disse tider hører nu fortiden til efter et stærkt hold af entusiaster for en grønnere fremtid er at finde bag den daglige ledelse.

Med flere menneske resurser kan vi sikre samme kvalitet, og meget højere service.

Danmarks største fysiske Growshop

Vi har placeret os i midten af landet, nemt tilgængeligt fra alle sider for at gøre tingene så nemme for vores kunder som muligt.

Udover placeringens goder så står vi også med landets største Growshop mellem hænderne, dette tillader et større lager og en mere dynamisk fremvisning af en mangfoldig gruppe af produkter.

Æblegyden 3, 5592 Ejby

Erhvervskøb

Hvis du ønsker en erhvervskonto hos os så skal du kontakte os på
kundeservice@gro-lys.dk

Hvis du lever op til de forskellige tjek vi laver opretter vi en konto og fremsender denne til dig senest 72 timer efter igangsættelse af tjek.

Andre priser

Som erhvervskunde hos Groudstyr.dk kan du blandt andet nyde godt af andre priser, køb forudsætter dog at mængden der indkøbes er i et lidt større parti