Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken lukker kl. 16 om fredagen

Potter - Underskåle

Potter og underskåle i den rigtige størrelse
Når du skal dyrke planter i jord og ligende medier, så er det meget vigtigt, at du anskaffer dig robuste, stabile og slidstærke potter. Samt underskåle i den rigtige størrelse. Plantepotter er vigtige af flere forskellige årsager. De beskytter planterne og giver dem de bedste vilkår for at vokse. Derudover holder de dem på plads. 

Dertil er det også vigtigt med gode underskåle til dine planter. Underskålene gør det nemmere at vande dine planter. Samtidigt kan de hjælpe til med at sørge for, at dine planter stadig får vand, når du ikke er hjemme. De hjælper nemlig planterne med at holde igen på vandet. Derudover kan du også ved hjælp af plante underskålene vande dine planter nedefra, så du kan holde det øverste lag jord tørt, hvilket også gør det svært for insekter eller andre skadedyr at få gode levevilkår ved dine planter.
Holdbare og slidstærke plantepotter
Her hos os har vi et bredt udvalg af plantepotter og underskåle i mange forskellige størrelser. På den måde er vi sikre på, at du kan finde en, som passer helt perfekt i størrelsen til dine behov. Vi har også mange forskellige former, så du kan finde den form der passer bedst til dig. 

Ud over at det er vigtigt, at størrelsen er korrekt, så er det selvfølgelig også vigtigt, at kvaliteten og holdbarheden er i top. Hos os sælger vi kun produkter af høj kvalitet med god holdbarhed, så du kan have glæde af vores produkter i så lang tid som muligt.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål
Hvis du gerne vil købe potter og underskåle, men er lidt i tvivl om det er nødvendigt eller hvilke du skal have, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via chatten på vores webshop, via telefon på 30 45 21 87 eller via vores kontaktside. Vi ser frem til at høre fra dig! Vi får sendt din ordre afsted med det samme.

22 varer i alt