Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken lukker kl. 16 om fredagen

PH - EC målere

Tjek vandets balance med en PH – EC måler
Når man dyrker planter i et aflukket klima, eller indendørs klima, så er vandets PH balance meget vigtig. Her skal man løbende holde øje med PH og EC værdien i det vand, som man bruger til at vande planterne med. 

Dette er specielt vigtigt. Det skyldes, at der kan opstå en ukorrekt PH balance. Sker det, så vil dine planter ikke være i stand til at indtage de nødvendige næringsstoffer. Det er naturligvis et problem. Det resulterer nemlig i et dårligt afkast, som nemt kunne have været forhindret ved hjælp af en PH måler og en EC måler. Derfor er det så vigtigt, hvis du dyrker planter derhjemme, at du sørger for at måle vandet, som du vander planterne med.
PH – EC Målere af høj kvalitet 
Her hos os tilbyder vi kun PH – EC målere af den højeste kvalitet. Det er meget vigtigt for os, at vi kan stå inde for de produkter vi tilbyder. Derfor har vi ikke bare tilfældige målere i vores udvalg. Vi har nøje udvalgt de produkter der er i vores udvalg og når du køber fra os, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. 
Du er altid velkommen til at stille spørgsmål
Ud over, at kvaliteten på vores produkter betyder alt for os, så er vores mission også at levere kundeservice i topklasse. Vores kunder er altid i fokus og vi står altid til rådighed for at hjælpe. Uanset hvad du skal bruge hjælp til. Derfor er du altså altid mere end velkommen til at kontakte os. Med spørgsmål eller noget du gerne vil vide mere om. Du kan kontakte vores kundeservice via chatten på vores webshop, via telefon på 30 45 21 87 eller via vores kontaktside.

Udover god kundeservice, så kan du naturligvis også forvente hurtig levering. Vi glæder os til at sende nye produkter ud til dig.

44 varer i alt