Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken lukker kl. 16 om fredagen

Viparspectra LED vækstlys

Vækstlys til indendørs planter
Når man dyrker planter indendørs, så er det lys, som planterne bliver udsat for, enormt vigtigt. Plantens skud bevæger sig op af jorden og viser sig. Derefter skal de have godt med lys for at kunne vokse op til at være sunde og stærke planter. Eftersom at det kan være svært, at få nok med naturligt dagslys ind på planterne, så kan det være en god ide med et vækstlys. Det er specielt gældende i den mørke halvdel af året fra september til marts. Der kommer der nemlig kun en lille smule naturligt dagslys. Denne lille mængde dagslys er ikke nok til at garantere plantevækst og derfor bliver det nødvendigt med et godt vækstlys. Uden nok lys vil planten blive lang, ranglet og den vil ikke se specielt sund ud.
Høj kvalitet og effektive lysstråler
Det er i netop sådan en situation, at et godt Vipar Spectra LED vækstlys er den åbenlyse mulighed for dig. Viparspectra LED vækstlys er LED lys af den højeste kvalitet, som er lavet til at skabe flotte resultater i plantevæksten hos dig. Et Vipar spectra LED vækstlys er dertil af god kvalitet, hvilket betyder, at det både gør sit job meget effektivt, men derudover også, at det har en lang levetid og kan hjælpe med at skabe vækst hos dig i mange år fremad. Vipar spectra vækstlyset hjælper til med at skabe vækst, supplerer fra vækst til blomst og gør planten mere effektiv og sund.
Hurtig levering og god kundeservice
Her hos Gro-lys er det meget vigtigt for os, at kunden altid er i fokus. Derfor sørger vi også altid for, at sende din ordrer ud så hurtigt som overhovedet muligt, så du kan få glæde af dit vækstlys så hurtigt som muligt. Ydermere betyder det meget for os, at vores kunde er tilfredse og oplever god kundeservice. Skulle du derfor nogensinde have nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være mere end glade for at hjælpe dig. Det kan du gøre via chatten på vores webshop, via telefon på 30 45 21 87 eller via vores kontaktside.