Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken lukker kl. 16 om fredagen

Quantum Boards

Hvad er Quantum Boards?
Et Quantum Board er en innovativ form for LED lys og det nyeste indenfor plantelys. Quantum boards er lavet med den bedste LED-teknologi og er det bedste vækstlys for planter, der er på markedet. Boardet er et nytænkende vækstlys design, hvor utroligt mange små LED-dioder sidder på en metalplade. SMD LED dioderne er arrangeret i parallelle forbindelser og lange rækker.

 

Kombinationen af dioder kan være forskellige fra board til board, alt efter behovene. De bedre Quantum boards benytter sig typisk af en blanding varme og kolde Samsung dioder, samt en lille mængde dybe røde Osram-dioder. Denne kombination er nemlig optimal for at øge vækst og bladfyldet.

 

Her hos gro-lys.dk har vi vandtætte Quantum boards til planter af den højeste kvalitet. Hvert Quantum Board du kan finde her hos os kommer fra anerkendte leverandører og er bygget op af kvalitetskomponenter med de anerkendte lm301b og lm301h dioder. Desuden er de fleste af vores modeller udført med infrared og deepred dioder der i kombination med de blå dioder giver øget blomstervækst og udbytte.
Fordelene ved Quantum LED Boards
Der er mange betydelige fordele ved at bruge Quantum boards. For det første er teknisk køling, eller teknisk styring, meget nemmere. Selve LED lysene monteres nemlig på et tykt stykke aluminium, hvor aktiv køling ikke er nødvendigt. Dermed undgår du alt den støj der normalt ville komme fra en blæser samtidigt med at dioderne forbliver kolde, da aluminiumspladen har et tilstrækkeligt stort areal.

 

Med Quantum boards er det meget nemmere, at holde vækstarealet køligt. Lyset er ikke fokuseret, som det f.eks. er ved COB lamper. I stedet sendes lysstrålerne ud fra en stor overflade, som minder meget om det normale dagslys. Det betyder også, at lyset bliver fordelt meget bedre ned mellem planterne, hvilket er med til at øge deres vækst.

 

Quantum boards giver en ensartet spredning af lys. Hvis man sammenligner med almindelige grolys eller COB lamper, hvor lyset spredes på et lille areal, så giver Quantum boards en jævn fordeling.
Hurtig levering og god kundeservice
Her hos gro-lys er hurtig levering og god kundeservice altafgørende for os. Hvis du har brug for hjælp eller står tilbage med nogle spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver med glæde vejledning og gode råd, så vi kan finde frem til de helt perfekte lys for dig.

8 varer i alt