Søg

Hurtig og sikker levering

Vi sender pakken samme dag!

Bemærk venligst at butikken lukker kl. 16 om fredagen

LUMATEK

Vækstlys fra Lumatek
Er du på udkig efter et vækstlys af høj kvalitet til dine planter derhjemme? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos os har vi nemlig et bredt udvalg af vækstlys til hjemmegro. Du kan finde det helt perfekte vækstlys til dit hjem. Uanset hvilken type vækstlys du er på udkig efter og hvilken størrelse vækstlys, så har vi det, som du er på udkig efter. På denne side kan du se vores udvalg af vækstlys fra det velkendte mærke Lumatek. Lumatek laver vækstlys af den højeste kvalitet.
Lumatek – Et kvalitetsmærke til plantevækst
Lumatek har lige siden 2004 været en af verdens førende producenter af vækstlys. De er kendt for at designe vækstlys af høj kvalitet. Lumatek sælger til mere end 30 forskellige lande og benyttes meget af store virksomheder i industrielle markeder. Det er derfor også en stor fornøjelse, at vi her hos os har mulighed for at tilbyde disse vækstlys af enestående kvalitet, så du kan få glæde af dem hjemme hos dig. De er kendt for generelt at være lavet af kvalitetsmaterialer. Derudover er Lumatek vækstlys også kendt for at være meget effektive og for at have en meget lang levetid.
Skab optimal vækst derhjemme med Lumatek vækstlys
For at skabe optimal vækst derhjemme med dine planter, så er det vigtigt med et godt vækstlys, som kan give planterne det lys og den varme, som de har behov for. Det er specielt vigtigt, hvis planterne er i et telt eller et andet sted, hvor der ikke er adgang til sollys.

Har du problemer eller noget du gerne vil vide mere om? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os via telefon på 24 79 80 80, via vores kontaktside eller via chat-funktionen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig!